Sudijska organizacija OSB

Novoizabrani predsednik Sudijske organizacije Odbojkaškog saveza Beograda, g Goran Gradinski, imenovao je sledeće članove Predsedništva: Svetlanu Zotović, Biljanu Milinković, Igora Miljkovića i Vladana Pricu.

Vrhovne sudije će biti predložene naknadno.

Gradinski-BjelicU utorak, 31. marta održana je izborna Skupština SO OS Beograda. Skupština je počela minutom ćutanja u znak sećanja na naše doskorašnje članove Ljubomira Aćimovića -Šilju i Marka Cvetkovića.Za novog Predsednika jednoglasno je izabran međunarodni sudija Goran Gradinski, na osnovu odluke Skupštine SO OSB, koju je sinoć činilo 102 od ukupno 141 člana - sudija i KD iz Beograda, Mladenovca, Obrenovca i Lazarevca. Goran Gradinski je preuzeo i najveći deo odgovornosti za razvoj sudija u beogradskom regionu u naredne četiri godine. Goran će svoje saradnike u Predsedništvu odrediti naknadno.

Opširnije: Goran Gradinski izabran za Predsednika Sudijske organizacije Beograda

NASLOVNA STRANA - sud. radionica 01-2014Juče 24. decembra 2014., godine u hotelu "Belgrade City" održana je druga sudijska radionica, na inicijativu i u organizaciji Sudijske organizacije Odbojkaškog saveza Beograda.

Pred velikim brojem prisutnih sudija, radionicu je otvorila gđa Zorica Bjelić, član Sudijske komisije CEV-a i predsednik SO OS Beograda i uputila je čestitke sudiji Rašku Jovanoviću, koji je osvojio srebrnu medalju na "Zimskom Balkanskom prvenstvu 2014" u beach-volley. Prisutne je takođe pozdravio i predsednik Udruženja odbojkaških sudija Srbije, gdin Dejan Jovanović.

Opširnije: ODRŽANA DRUGA OVOSEZONSKA RADIONICA

Sinoć je u beogradskom Belgrade city hotelu održana još jedna sudijska radionica. Pored velikog broja sudija sa liste mlađih kategorija i II lige, bilo je prisutno i dosta sudija sa Super i Prve lige. Radionicu su, po običaju, vodili Predsednik SO OS Beograda gđa Zorica Bjelić, Vrhovni  Sudija SO OSB gdin Zoran Vitorović, Predsednik UOSS gdin Dejan Jovanović i Vrhovni sudija UOSS gdin Dušan Keser.
Na samom početku analiziran je rad sudija u dosadašnjem delu sezone preko video materijala sa utakmica II lige – centar i Prvenstva Beograda za kadetkinje i kadete . Sudijama je preko pomenutih  video materijala, ali i preko raznih iskustava predavača, dat savet kako da poboljšaju svoj rad i kako da se ponašaju u nesvakidašnjim situacijama.
Na radionici bile su prisutne i nove sudije koje su pre samo dve nedelje zavrisile početni kurs i odmah su ukljuceni u rad na utakmicama Prvenstva Beograda. Njihov rad je posebno pohvaljen sa željom da nastave sa dobrim radom i na narednim utakmicama.
Utakmice pomenutih liga snimaće se i u buduće, a iste će biti analizirane nekom drugom prilikom, na novim sudijskim radionicama.

Potkategorije