Trenerska organizacija OSB

2505090b98814ca4f87f16cca1202b4f--pallavolo-volleyball-volleyball-drawings

Tradicionalni seminar "Treneri za pobede 2017" , u organizaciji Trenerske organizacije Beograda, biće održan u četvrtak 7. septembra 2017. godine sa početkom u 16 časova u amfiteatru Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, Blagoja Parovića 156.

Seminar je namenjen trenerima koji vode Drugu ligu "Centar", regionalnu ligu kao i trenerima mlađih kategorija članovima trenerske organizacije Beograda.

 

 

Opširnije: SEMINAR "TRENERI ZA POBEDE 2017"

Obavezan seminar za trenere mlađih kategorija biće održan u petak 13. septembra 2013. godine, sa početkom u 16:30 č u prostorijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, ulica Blagoja Parovića 156.

Predavanje na temu "Za i protiv kompozicije 4:2" održaće prof. dr Predrag Nemec.

DSC_1359

 

Trenerska organizacija Beograda organizuje trenersko okupljane (razmena trenerskih iskustava na temu "Trenerski okrugli sto") u nedelju 3. marta 2013. godine u SC Vizura, sa početkom u 19:00 č. 

Praktični deo seminara , na temu "Obučavanje odigravanja lopte prstima od A do Š", održaće Tatjana Pantović i Marko Stojanović sa početkom u 20:00 č.

 

 

 

uotsCentar za permanentno usavršavanje kadrova iz oblasti fizičkog vaspitanja i sporta

 objavio je Raspored nastave koja počinje u subotu, 10.03.2012. godine.

http://www.dif.bg.ac.rs/ср/novosti/741-poetak-nastave

Predavanja će biti realizovana u "Amfiteatru 1" Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, Blagoja Parovića 156, Beograd.

Raspored nastave možete preuzeti putem linka

http://www.dif.bg.ac.rs/ср/novosti/758-raspored-odravanja-nastave

uotsObaveštavamo sve odbojkaške trenere o mogućnosti stručnog usavršavanja putem programa edukacije za trenere.

„International Coaching Enrichment Certificate Program – ICECP koji se realizuje u saradnji sa Univerzitetom Delaware (USA) i Olimpijskim komitetom Amerike.

Za učešće na međunarodnom programu ICECP u okviru programa Olimpijske solidarnosti MOK

„Školarina za trenere" 2012 treneri moraju ispunjavati određene kriterijume.

Rok za podnošenje prijava UOTS - OSS: 18.03.2012. godine

Skupština Trenerske organizacije OS Beograda biće održana u sredu, 19.oktobra 2011.god. u Amfiteatru 1 u zgradi Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, sa početkom u 17 časova.

Posle Skupštine će biti održan i seminar za trenere mlađih kategorija i Regionalne i Opštinske lige. 

tb5Odbojkaški savez Beograda je, na današnjoj svečanosti održanoj u pres sali SD Crvena zvezda, proglasio najuspešnije trenere u sezoni 2009./2010.

 

Ana Avramović, potpredsednik OSB i Zorica Bjelić, sekretar OSB, predali su nagrade Slavku Balandžiću, Srđanu Milanoviću, Dušanu Kostiću, Bojanu Mihajloviću, Tomislavu Kukanjcu i Aleksandru Kočoskom.

 

Opširnije: Proglašeni najuspešniji treneri u sezoni 2009./2010.

Trenerska organizacija OS Beograda, u saradnji sa Udruženjem trenera Srbije, organizuje seminar za trenere mlađih kategorija sa radnom temom:

"ELEMENTARNE IGRE U FUNKCIJI UVODNOG DELA I PODIZANJA ATMOSFERE ČASA SPORTSKOG TRENINGA"; predavač je Milan KOJIĆ.

Seminar će se održati u nedelju, 31.10.2010.god. u SC "SPORT EKO".

Prijave za seminar i overa trenerskih licenci i legitimacija (za trenere koji su uplatili trenersku članarinu za 2010.god) će se vršiti u vremenu od 15:00 - 15:50, a početak seminara je u 16:00 časova.

          

II seminar za trenere članove trenerske organizacije OS Beograda će se održati u subotu, 12. decembra 2009. godine u Beogradu u Amfiteatru 1 Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, - Blagoja Parovića 156 sa početkom u 10,00 časova. Predavač na Seminaru će biti Vladimir, Braca Janković. Tema seminara će biti:  “METODIKA TRENINGA ZA UZRAST DO 17 GODINA”.

SEMINAR JE OBAVEZAN ZA SVE TRENERE KOJI IMAJU  “PRIVREMENU LICENCU”.

Treneri koji ne budu prisustvovali ovom seminaru neće imati pravo da vode ekipe ni u jednom takmičenju u prvenstvu.

 


U Subotu, 12. septembra u prostorijama Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, u Beogradu, održani su seminari za trenere i sudije beogradskog regiona.

Oba seminara su imali za temu: Nova pravila - izmene i instrukcije u primeni pravila.

Seminaru za trenere je prisustvovalo 104 trenera, a posle završetka prvog dela seminara, održana je i vanredna izborna skupština na kojoj je izabran novi predsednik Trenerske organizacije Beograda.

Za novog predsednika, jednoglasno je izabran Ratko Pavličević, trener ženske seniorske ekipe OK "Crvena zvezda",a u predsedništvo, kao novi član, je izabrana Marijana Mirosavljević, trener mlađih kategorija OK "TENT" i selektor ženske kadetske reprezentacije.